Aranytoll Könyvelő Iroda logo

Az Aranytoll Könyvelő Iroda 2008-ban alakult meg Vecsésen.

Kiemelt szempont az életünkben, hogy a vállalkozók terheit csökkentve végezzük a munkánkat. Ami elsődlegesen abban nyilvánul meg, hogy a könyvelési díjat nem a vállalkozás bevétele alapján állapítjuk meg, hanem a lekönyvelendő bizonylatok alapján.

Napjainkban a gyakran változó jogszabályi környezetben nem egyszerű feladat a gazdasági társaságok számára mindenben megfelelni az adózási rendszer szabályainak, valamint a profitorientált tevékenység adóoptimalizáló kívánalmainak.

Adószakértőink naprakész felkészültségével vállalkozása alkalmazkodhat a kihívásokhoz, ugyanis az Ön jövedelmi helyzete és a jogszabályok együttes vizsgálata alapján javasolnak adózási módokat, figyelembe véve a kedvezményeket, visszatérítési lehetőségeket a törvényesség maximális betartása mellett.

Tevékenységeink:

  • könyvelés
  • adótanácsadás
  • könyvvizsgálat
  • bérszámfejtés
  • pénzügyi gazdasági tanácsadás
  • végelszámolás
  • cégkapu kezelés
könyvelés

Irodánk szolgáltatásai közé tartozik továbbá az adózási tanácsadás és az adóhatósági eljárásokban, biztosított képviselet, gazdasági társaságoknak és magánszemélyeknek is egyaránt.

Természetesen az adótanácsadás és a könyvvizsgálati, szolgáltatásunk igénybevételekor, nem feltétel, hogy irodánk ügyfele legyen, ha adózási kérdésekben szeretne segítséget kérni.

2018. január 1-től kötelező a gazdálkodó szervezetek számára az egyes állami szervekkel való elektronikus kapcsolattartás.

A cégkapu egy olyan központi szolgáltatás, ami azt a célt szolgálja, hogy a gazdálkodó szervezetek és a hivatalos szervek az egymás közötti levelezésüket papíralap (posta) helyett ezen az elektronikus felületen tegyék meg.

könyvelés

Irodánkban külön szolgáltatás keretén belül, lehetőséget biztosítunk a cégvezetőknek, hogy a cégkapu kezelését társaságunkra bízzák.

Itt is szeretnénk, egyúttal megköszöni ügyfeleinknek, a több évre visszanyúló bizalmat, amit irodánk felé tanúsítanak.

Reméljük pár soros bemutatkozásunk, felkeltette az érdeklődését és hamarosan ügyfeleink között, üdvözölhetjük önt is.